Products from

DegustiAmo Cucina dei Liberi

Restaurant owner, Cervignano del Friuli
Renzo Florit
Renzo Florit started DegustiAmo Cucina dei Liberi in 2022. Their farm is located in Cervignano del Friuli, Friuli-Venezia Giulia.

Their farm

Laboratorio di gastronomia artigianale, specializzato in frico classico e farcito. Asporto caldo e freddo di primi, secondi e contorni. Produzione artigianale di dolci. Le materie prime che utilizziamo sono di alta qualità e provengono principalmente da agricoltura biologica. Il DegustiAmo è "figlio" della fricheria Al Cavallino, trattoria attiva a Strassoldo da 35 anni.

Address
Piazza Indipendenza 16
33052 Cervignano del Friuli
2022
Established in
3
full-time employees

DegustiAmo Cucina dei Liberi's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Formaggio e patate

My ingredients come from a local farmer

I use handmade ingredients, I use organic ingredients, I use products from a certified source, I use local products (-150 km)

Secondary ingredients

Secondary ingredients : not specified

Origin of secondary ingredients : not specified

Features of secondary products : not specified

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.