Products from

L'amandon du soleil

Confectioner, Rivesaltes
Brigitte Martel
Brigitte Martel started L'amandon du soleil in 2004. Their farm is located in Rivesaltes, Languedoc-Roussillon.

Their farm

C'est la fin de l'été, l'automne montre son nez, les amandes en coque sont à point, c'est le temps de la récolte pour remplir nos silos.
Après cassage, calibrage, et tri : les amandons 2019 sont prêts pour les faire déguster : natures, grillés, grillés salés, aromatisés ...
Ce process est effectué dans notre casserie d'amandes et de fruits secs, la seule dans notre belle région Occitanie - Pyrénées - Méditerranée et tout ça pour le bonheur de nos papilles !

Address
ZA Les Solades 11 avenue du Fenouil
66600 Rivesaltes
2004
Established in
3
full-time employees

L'amandon du soleil's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Amandes noisettes noix de pécan

My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer

I use local products (-150 km), I use handmade ingredients, My ingredients come from conventional sources

Secondary ingredients

Sel aromes sucre

My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer

I use local products (-150 km), I use handmade ingredients, My ingredients come from conventional sources

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

Comments

L'Amandon du soleil est la seule casserie indépendante de la Région Midi Pyrénées - Languedoc Roussillon. Après cassage de coques françaises d'amandes, de noisettes, de noix de pécan, nous calibrons, trions, commercialisons les amandons bruts, grillés, aromatisés...

This information has been declared by the Producer.